Meistä

Havukka Arkkitehdit on Kuopiosta käsin toimiva arkkitehtitoimisto. Sytymme siitä, kun valmiin talon loppukatselmuksen koittaessa asiakas on tyytyväinen toimivaan ja kauniiseen lopputulokseen. Esteettisyyden ohella on tärkeää, että tilat ovat toimivia ja käyttöönsä sopivia, sekä luontevasti ympäristöönsä istuvia.

Kokemusta arkkitehtisuunnittelusta, rakennesuunnittelusta ja pääsuunnittelusta meiltä löytyy vuodesta 2016 lähtien. Valttimme on kokonaisvaltainen ymmärrys rakentamisesta, sillä ammattitaitoa meillä on suunnittelun ohella myös rakentamisprojektien käytännön toteutuksesta. Tämä tuo perspektiiviä myös suunnittelutyöhön ja lopputuloksesta saadaan näin sekä esteettinen että toimiva.

Vahvuuksiimme kuuluu myös asiakaslähtöisyys. Asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ja toteutus on aina suunnittelun keskiössä. Pyrimme tukemaan asiakkaiden omaa ideointia, sekä hahmottelemaan ja koostamaan asiakkaan ajatukset yhdeksi eheäksi kokonaisuudeksi. Olemme aina valmiita esittämään myös omia ideoita, kun asiakas haluaa antaa suunnittelulle vapaammat kädet. Suunnittelutyön lopputuloksena saadaan aikaan harkittu ja kaunis rakennus, joka tuottaa iloa ja valoa käyttäjien arkeen.